GreenCare 3 – affaldsskab

GreenCare 3 er designet til kildesortering af affald.

Der er mulighed for at kombinere modul skabene, der indeholder 1-9 indkast. De kan anvendes overalt indendørs, som fx tekøkkener, konferencerum, kantiner m.m.

For at gøre det lettere at sortere anbefaler vi mærkater fra Det fælles piktogramsystem udviklet af Dansk Affaldsforening, KL og Miljøstyrelsen.

Skabene produceres i Danmark i materialerne melamin og højtrykslaminat. Standard farverne er mørk grå og hvid. Ved ønske om andre farver eller hjul monteret under, kan disse bestilles på mail kontakt@careman.dk

Mål:

Højde 1000 mm

Bredde 820 mm

Dybde 440 mm

Indkast 100×220 mm x2

Vægt 37 kg

 

OBS: Leveringstid 3 uger.

Varenummer (SKU): 50009-6 Kategori:

Beskrivelse

GreenCare 3 – affaldsskab til affaldssortering

Affaldsskabet er designet til professionelle forbrugere for optimering af daglig affaldshåndtering og affaldssortering. GreenCare 3 – affaldsskab har et stilrent design, som passer ind i de fleste offentlige rum.

GreenCare affaldsskabene anvendes til kildesortering. For at gøre det lettere at sortere, anbefaler vi mærkater fra Det fælles piktogramsystem udviklet af Dansk Affaldsforening, KL og Miljøstyrelsen.

Design og produktion af affaldssystem foregår i Danmark. Innovativt produkt med fokus på praktik, effektivitet og miljø.